Verzacht, beschermt en houdt de huid soepel

Uiercrème

Bogena Uiercrème is samengesteld op basis van een niet vette crème welke de eigenschap heeft diep door te dringen in de huid. De crème geeft daardoor een goede bescherming tegen ongunstige weersinvloeden zoals regen wind, of na zonnestraling. Bogena Uiercrème verzacht, beschermt en houdt de huid soepel. 

Waar kun je uiercrème voor gebruiken?

Het ideale middel tegen:

Uiercrème insmeren handen

Bij een droge huid is de barrièrefunctie van de huid verstoord. Daardoor verliest je huid meer vocht en droogt deze uit. Bogena Uiercrème trekt snel en diep in de huid en zorgt dat de huid gehydrateerd, zacht en soepel wordt. Daarnaast voorkomt het dat de huid verder uitdroogt. De uiercrème is  ideaal voor droge handen en voeten en andere droge plekken op het lichaam. Meer informatie en advies bij een droge huid.

Als de barrièrefunctie van de huid verstoord raakt, verliest de huid niet alleen meer vocht maar wordt de huid ook minder goed beschermt tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor kunnen bacteriën en irriterende stoffen de huid binnendringen en voor huidirritatie zorgen. Met als gevolg een droge huid, roodheid, schilfers of uitslag. Dit kan vervolgens weer zorgen voor jeuk of een branderig/prikkend gevoel. Uiercrème beschermt de huid, hydrateert  en verzacht  zodat deze weer prettig aanvoelt.

De huid kan op allerlei manieren beschadigt raken. Bij kleine schaafwondjes, schrammen en  sneeën kun je als het wondje dicht is de huid een handje helpen door uiercreme te smeren. Hierdoor blijft de huid soepel en ga je ook het ‘trekkende’ gevoel tegen.

Door de huid goed te verzorgen blijft deze goed gehydrateerd, zacht en soepel. De barrièrefunctie van de huid blijft optimaal, waardoor de huid niet droog wordt en schadelijke invloeden van buitenaf geen kans krijgen. Uiercrème  kan net als een bodylotion dagelijks gesmeerd worden om de huid  te beschermen en te zorgen dat deze in goede conditie blijft. 

Uierzalf Bogena

Wanneer crème niet afdoende meer is

Bogena Uierzalf

Heb je een hele droge, schrale huid of kloven? Dan kan het beter zijn om voor Uierzalf te kiezen. Deze dikke, vette zalf verzorgt en beschermt de extra droge, schrale huid. 

Wat is het verschil?

Uierzalf vs Uiercrème

Het grootste verschil tussen Bogena Uierzalf en Bogena Uiercrème is de basis van de producten.
Uierzalf wordt gemaakt op basis van petrolatum (vaseline) waardoor het een vette, dikke zalf is die waterbestendig is en een beschermend laagje op de huid legt. De basis van de Bogena Uiercrème is een niet vette crème, deze is veel minder dik en trekt snel en diep in de huid. Het hydrateert de huid en houdt deze zacht en soepel.

Bogena Uierzalf en Uiercrème hebben dus een hele andere samenstelling en structuur.  Ze worden vaak ook voor andere doeleinden gebruikt. De Uierzalf wordt vooral gebruikt bij een hele droge, schrale huid, bijvoorbeeld om kloven op handen en voeten tegen te gaan maar ook ter voorkoming van schuurplekken en blaren. De Uiercrème wordt o.a. gebruikt bij een droge huid als verzorgingsproduct om de huid te hydrateren en als dagelijkse verzorging van de huid.

Waar is Bogena Uiercrème te koop?

Verkooppunten